Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

01 December 2010

Amarah di pagi hari

Pagi nie masuk opis jer, ujan turun selebat lebatnya. dah la sampai tadi lewat bahana x terbangun tido. amarah jer rasa. Duduk kat kusi x sempat panas, tut tut ada keje plak. cam bz giler la pagi nie.
Siap semer keje aku, ingat nak bertenet dulu. buka2 jer tenet, lembap la plak.
Bila aku chek, rupanya usage tenet aku dah 0. WTF?
Usage aku x sapa lagi 2 GB tapi napa balance dah 0 nie. Tambah lagi amarah aku.
Tel lagi ke maxis berukband. boleh la plak cakap sistem tengah upgrade. Kepala hotak lu kalu dari bulan lepas tak seatle2 lagi? dah la aku bayar mahal2 tapi tenetnye lembap.

Marah punyer pasal, aku buka tenet opis, tgk page celcom. hahaha. aku nak tukar ke celcom plak la. Tadi pun tel celcom tanya nama aku black list x. mane la tau kot2 ada dajal2 yang guna ic aku kan.
Lega rasa bila dia orang cakap nama aklu bersih. Sekarang dok fikir2 nak ambik plan mana.Pepun menda nie nak kenal bincang dengan "Yu" dulu. Boleh kan Yu? murah skit dari maxis nie.

Hari nie ada orang HQ datan nak buat network kat bahagian luar bilik komputer. Agak2 boleh tak ex aku mintak wat port lebih. x la nanti aku nak kene guna brukben aku lagi kat opis nie. Bagus jugak nie.hahahaha

p/s : ari nie duit 500 dah masuk kan. bila la kat tempat aku nie nak masuk plak. dah pokai nie.

4 tapok kaki:

NM02 1 December 2010 at 13:30  

yes, betukarlah kepada celcom - liputan terluas seluruh dunia

Pala Maldini 1 December 2010 at 14:44  

minta je orang network buat 'private' LAN untuk nko sorang.. abih cerita

SafaRi09 1 December 2010 at 15:56  

NM: dalam usaha ke arah celcom la nie.ngeh...ngeh

SafaRi09 1 December 2010 at 15:57  

PM: private x dapat la kot. mau nanti dia pandang atas bawah bila mintak.wakaka


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP