Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

13 December 2010

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...

Ni 1st time aku join giveaway..

GiveAway nie di buat oleh edy a.k.a. *~The Beauty In Ugly~*
Kalu korang nak join, klik jer banner kat bawah nie untuk syarat2 nyer..


Hadiah dia dari 3 negara tu. Siap leh pilih lagi. Kalu menang aku x kisah yang mana2 pun asalkan make in that country.hehehe

Kene tag sorang kan. aku pilih CM a.k.a Cik Mot.hehe
Rasanya dah cukup kot syarat dia. Pe lagi, publish jer!!

12 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 13 December 2010 at 21:06  

weii...doh bakper aku yang kena pulak...
yelah yelah...aku wat la...
kang kalu dok wat, mung takde peluang pulak nak menang kan...hehehe...

SafaRi09 13 December 2010 at 21:08  

CM: CM kan slalu on9. Senang skit.jgn marah.ngeh..ngeh..ngeh

E.d.Y 13 December 2010 at 21:23  

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

ciK mOt ©™ 13 December 2010 at 21:25  

doh siap dah...
aku wat kat blog resia sana...
mung klik jek sini...

Give Away Edy Terbang Jauh Jauh

tigrismalaya 14 December 2010 at 09:31  

good luck..

ader masa nak join boley..hihihi

SafaRi09 14 December 2010 at 12:31  

Tigrismalaya: join la.sempat lagi tu


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP