Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

14 December 2010

N3 Terbengkalai

Sepatutnya n3 nie aku publish pagi tadi. sebabkan belog aku nie tetiba hilang, maka aku x leh nak post tadi. kalu pos ngn pos malaysia, sure lagi la x kuar kan.
Sebabkan x leh nak berblog tadi, maka dengan gigihnye lepas aku bfast nasi lemak 50 posen, eh, aku tipu, nasi minyak 2 hinggit yang best tu, aku pun wat la keje yang menunggu....


Stakat nak hupedet Borang D nie memang no hal la kan, tapi nak samakan dengan Pesanan Kerajaan nie mmg pening giler. nak ari satu persatu memang kne gigih la.migrain jejap aku.

dua file yg perlu di hupdate

Btw, skunk kat opis aku line tenet tak dapat. ari nie dah masuk hari ketiga pun. kesian staf2 kat opis nie. x leh nak beron9 dah. tatau la pe masalahnyer. agak2 cable tel kat luar nun kene curik kot. kat besut nie memang selalu kabel tepon kene curi ke org. mengong arr pencurik2 nie. menyusahkan org lain jer. nasib baik la aku gune brukben walaupun skunk usage aku dah tgl 2GB. Sempat ke tak tah nak tg 28hb nie.kalu tak, merayap la nanti tenet aku.huhuhu

4 tapok kaki:

fazilzura 14 December 2010 at 15:29  

besh nye keje gomeng...

SafaRi09 14 December 2010 at 15:36  

fazilzura: keje mane2 sama jer. asalkan kita suka.hehe

ciK mOt ©™ 15 December 2010 at 10:27  

mat, sila wat kontest ni...edisi membalas dendam...hahaha

Croydon Baby Boy Give Away

SafaRi09 15 December 2010 at 11:33  

CM: Yak!! jap g sy buat.hehehe. skunk terbz plak.hehe


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP