Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

30 December 2010

"SEGMEN JOM BERKENALAN"

Hari nie aku dapat TAG dari Cik Mot...
Tag nie berkenaan dengan "SEGMEN  JOM BERKENALAN" dari Bila Jari Jemari Bersuara!
Syarat-syaratnya adalah : jeng...jeng...jeng..

1. Buat N3 pasal segmen nie....
~udah!!~

2. Copy paste banner segmen dalam blog n link terus..
~udah!!~


3. Jawab 7 solan..
~kat bawah nie~

-Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)..ceritakan sedikit
  - Status penah berpunyer, pas tu berpisah and skuk berpunyer balik dah. tatau la bila nak kawennyer.hahaha

-Ceritakan tentang diri anda
  - Seorang yg simple jer, suka berkawan n paling benci pabila kene tipu (semer org pun kan). yang lain2 tu panjang la plak nak citer. lain kali jer la ex.hehehe

-Ceritakan tentang Blog anda
  - Blog aku nie kejap ada, kejap x ada, maksud nyer bukan selalu aku hupedet. kalu aku rajin, up la N3. biasanya aku tulis per yang blaku pada aku jer. tengok keadaan la.

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
  - Dunia blog skrang aku tengok dah masyuk. siap leh wat duit lagi kan. tapi yang x bestnya bab2 berkelahi tu. yang nie no komen la.

 
-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
  - Yak!!!.. aku x leh nak nasihat la sebab baru jer aktif. korang2 la bagi nasihat kat aku. bleh??

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda.
  - Adakeunikan ker? hmmm.cam x ada jer. next!!

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
  -Sampai biler? tah la. selagi aku rajin kot n selagi blog aku nie x hilang cam sebelum nie...
 

4. Tag 4 org kawan..
~parah yang ni nie~

i- Ewan
ii- Anik
iii- Rozect

5. link N3 ke ruang komen segmen nie
~udah~

6. Tarikh Tutup Jan 3 2011
~belum sapai lagik~

4 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 30 December 2010 at 15:09  

der...bila nak kawin..hahaha...tanya lagiiii

ciK mOt ©™ 30 December 2010 at 15:19  

Hari Ahad ni cuti umum seluruh ngri Tganu sempena Johan Piala AFF...
Tahniah Perwiraku!!!!!!
Tq MB Ku!!!!!!!

SafaRi09 30 December 2010 at 15:23  

CM: x puas membujang lagi nie.hehehe.alasan x leh blah kan.

nie org opis dok sibuk tya pasal cuti.cam x comfirm lagi nie. aduh

:Cikgu Akim: 30 December 2010 at 18:34  

semoga teruskan usahamu ber blogging~dunia blog ni ada pro n kontra..yg penting bagaimanan kita mengendalikannya..

nice blog..salam perkenalan dri saya!


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP