Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

29 December 2010

I-Cty Shah Alam

Time aku kat kl baru2 nie, pada ahad malam isnin baru nie sempat gak la aku g ke I-City kat shah alam nun. nie kira kali kedua la aku g sana. Kebetulan plak kakak aku yg 2nd ada datang umh akak aku yg 1st bersama keluarga dia. nie pun g sana sebab nak bawak anak akak aku yg 2nd tu jalan2 jer. kami g ngn kete akak aku yg 1st. kedua2 hubby mereka tak ikut sebab ada keje lain.

Sampai sana pun dalam kul 930 cam tu la. lagipun perjalanan bukan jauh, just dari bt 3 jer. nak masuk kene bayar 10 hinggit plak tu. mahal giler. dulu aku g ngn moto free jer aku rasa.hehehe. leh tahan gak la ramai org kat sana. memasing dok bawak family jalan2. 


along aku bersama tiger..

 angah aku ngn anak dier


 aku bersama kuda


Kat sini x banyak pun aku bergabar. just ambik pic anak sedara aku jer yang banyak. suka jer anak sedara aku tu datang sini. 

anak buah yg nakal

2 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 30 December 2010 at 07:50  

der...ni tolong buat...

http://h-n-i.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan-nak.html

SafaRi09 30 December 2010 at 11:26  

CM: Ok jer. nanti buat. skrg bz dok tebang pokok nie


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP