Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

12 December 2010

Sedapnya Hisap Lobang!!!

Agak2 la, lucah ker tajuk n3 di malam hari aku nie?
Mana ada kan. beser2 jer. sebenarnya skarang aku agak keletihan sebabkan baru jer puas dok isap lubang. nie pun sedap jer dok kuat lentang atas katil bujang. hahaha.

Meh aku citer perkata sebenar. yang betulnyer, aku baru jer sudah makan nasi. Siap tambah lagi tadi. memang kenyang giler arr. pe yang special, lauk untuk malam nie, menda yang x penah aku makan b4 nie. betul ker ayat aku nie..?


Rasanya korang kenal kan pe menda nie...

Ni la siput sedut yang aku dok citer dalam n3 sebelum nie. tapi yang nie bukan aku cari la sebab lum ada masa lagi. nie adik kawan aku yang dok cari 2 ari lepas. tu pun x banyak katanya n kecik2 lagi.

Sebelum nie, aku x penah pun rasa siput nie. biasa tgk orang makan jer. cam geli jer aku rasa nak makan sbelum nie.hahaha. Tapi malam nie, aku cuba try test rasa. walawei...sedap rupanya.

Sebabkan nie 1st time aku makan, so memang x beberapa nak reti la nak menyedut nyer. x cukup lubang blakang, lubang depan aku sedut. tu x kira lagi ngn aku tiup. payah gak nak makan menda alah nie.

Btw, dalam aku dok cedok siput nie, terprasan plak ada satu siput sedut yang besar. cuba korang tgk pic bawah nie.

tu..tu..yang dalam sudu

Korang nampak tak yang besor tu. yang tu cam x berani jer aku nak sedut. sebab besor sangat n nampak cam lain masam jer. x sanggup wei nak sedut yang tu.wakakaka.

8 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 12 December 2010 at 22:04  

owhhh siput sedut...
dulu masa kecik2 suka g sungai, cari siput sedut...kulat sisir...

weii, kalu tajuk mung buh pada malam jumaat memang gempak...jahaha

SafaRi09 12 December 2010 at 22:08  

CM:lama doh x makan kulat sisir. payah dah nak jupe skrg nie.kalu ada, goreng kunyit best tu.

malam jemaat nanti kne wat tajuk lucah la skit. hehehe

tigrismalaya 13 December 2010 at 02:57  

best sangat siput sedut tp yg jamang leni sgt laen rupanyer ke laen spesis..

tapi yg bagok besor pon gue xberani sedutt..kot2 sedut ade menda laen haru disitu...hihihihi

SafaRi09 13 December 2010 at 08:08  

tigrismalaya: tu la pasal kan.

tapi yg besor tu memang lain masam la. teringat kat siput satu lagi tu.hehe

cik dah ganu kiter 13 December 2010 at 08:30  

alamak sedapnyer..lama doh dok jupe & makan..dl dok reti gok makan..pahtu saing ajor..nikmat x terkata..
tp masa mkn tu jgnla g tgk isi dlm tu..sedut ajer..kalu tgk kan dok selera plk..kui..kui

SafaRi09 13 December 2010 at 09:01  

cik dah: betul tu. tapi yang besor tu memang x berani nak sedut lagi la.hehehe

~aSHa~ 13 December 2010 at 13:19  

sy tak pandai nak makan siput ni...sampai la ni..mesti hUBby tlg buatkan...dan baru dpt sy makan..ehehee...sweet tak..

SafaRi09 13 December 2010 at 13:59  

asha: sweet n romantik nyer. mesti syok kan time tu.huhu


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP