Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

14 December 2010

Tetiba Ko Ghaib Cam Tu Jer Kan

Pagi tadi cam biasa la aku on lapy sambil layan tenet kan. so cam rajin plak aku nak upadate blog. Dalam dok sedap2 aku tulis n3, terpasan la yang n3 tu x leh nak save. Aku buat derk jer la. ingatkan line prob ker aper.

Dah siap aku tulis n3, masih lagi x leh save.so fine la kan,aku just chek konektion brukbend aku. ok jer. buka porno pun lepas jer.hahaha. So, aku cuba la publish n3 aku. x dapat gak. aku per lagi, tutup jer la firefox.

Bila aku buka balik, terus la klik ke dashboard blog aku. Nak, ambik ko...Menda alah nie kuar. Where the father betul!!

blog aku hilangg terus!!!

Meraba-raba gak la aku nak betulkan balik. Siap ato report lagi kat G00gle tu. Walaupun x ramai yang baca blog aku nie, tapi sayang gak la kan. hasil titik daki peluh aku nie. bukan senang nak menulis nie. tapi kan, nie bukan kali pertama jadi cam nie kat aku. b4 nie dah jadi skali. naper ex? adakah sebab n3 tarian punggung semalam tu ker???

6 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 14 December 2010 at 13:28  

hahaha..agaknya naper leh jadi gitu...
haku pun wat2 terkejut bila cari blog mung takde...
bistu aku nok maghi baca blog saper pulok kalu blog mung ilang...haihh...

Pala Maldini 14 December 2010 at 13:31  

aku rasa nko kena tukar tajuk header blog nko tu...

"kejap ada, kejap x ada"

tu pasal lah hilang.. hehehe

gurau2 je bro.. tapi, aku tak tau la apsal boleh hilang.. aku budak baru belajar blog..

SafaRi09 14 December 2010 at 13:33  

CM: tatau la nk oyat. cm sokmo jer mai sini.tq3

SafaRi09 14 December 2010 at 13:34  

PM: tu la pasal.hahaha.nak kene tukar ada sokmo sokmo plok kot pas nie.

NM02 14 December 2010 at 14:20  

ha'ah la...

kawe pun rasa lagu tu. badi la tajuk blog awk ni. silalah tukar kepada yang lain ye. hikhikhik...

eh.. seram la mcm ni. naper ek leh jadi mcm ni???

SafaRi09 14 December 2010 at 15:12  

NM02 : tatau nak tukar nama nie. pe tah yang sesuai.heheh


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP