Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

15 December 2010

“GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com"

Nie n3 kedua aku hari nie dan jugok contest giveaway kedua berturut turut yang aku kne buat. Thank for CM. pe lagi, tepuk tangan kuat2..

Untuk giveaway nie, datangnyer dari eyriqazz.com. untuk join giveaway nie, korang just perlu ikut syarat2 nie jer. meh kita tgk!!! Cam biasa, klik kat banner bawah nie.


Kalu korang tatau atau x penah dengar nama restoren nie, meh kita melawat  



Terlupa lak tadi nak cakap napa aku nak giveaway nie. thank CM sbb bagitau.hehehe

Aku nak voucher nie sebab aku x penah lagi masuk kat restoren nie. lagipun tahun depan nak turun kel el nie.kalu dapat voucher nie leh la aku merasa makan dalam restorek kelas2. boleh la yer..

Nak kene tag plak yer...dah la follower x ada nie. cam maner tuan punyer contest??? sy cuba gak tag yer..

ge: nojj
pak: asha

Maaf la yer korang. aku biasa g blog korang, so terpaksa la kan.hahahahaha

5 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 15 December 2010 at 20:41  

abe, mung kena bitau, bakpe mung nok voucher tu...ce mung baca mula...hahaha...

sorilah aku tag mung...kalu mung dok suka aku doh tok tag gi...sob sob...

SafaRi09 15 December 2010 at 20:46  

CM: dop ingat arr.hahaha.edit balik. elek jer cm. x kisoh pun tag tag nie. biasa arr kan.hehehe

khairul 17 December 2010 at 23:50  

kalau mcm ni lah jawapan pada soklan tu sah2 deme dok menang....sbb dok jawab soklan pom...wakakkaa..
cakap lah sbb nak merasa jd pemenang dan amkan tempat yg best...tp best ke tempat tu???jauh lah nak g sana :)
better edit balik :)

SafaRi09 18 December 2010 at 14:35  

Yo: menang x menang takper jer.hehehe


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP