Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

05 December 2010

Angka pada pagi2 bute

Pelik tak tajuk aku nie? x kot kan.
Masuk keje jer pagi nie terus sambung keje yang minggu lepas. Al maklum la time cuti 2 ari x sempat nak buat. padahal aku bawak balik semer keje nie tapi sebabkan cibuk yang amat, so pagi nie baru buat.

Kalu main ngn angka nie, memang berpinar la mata. nak key in satu2. kalu sikit takper la jugak, tapi nie sampai 5 tahun punya laporan. arg...tension jer.
satu2 tahun plak ada la dalam 5 helai. masak nak siap nie


punyer la old skol file


maklumat yang perlu aku key in balik


Lepas siap nie aku nak kene key in data kajian plak. nasib baik la x banyak menda nak key in. harap2 aku rajin la nak buat semer hari nie. kalu tak, esok2 jer la. hahaha


BTW, selamat datang la kat kawan aku (MoNoloG KeHidupaN) dalam dunia bloger nie. sebelum nie dia slalu jadi silent reader, so skrg dah nak berblog plak. nanti sama2 kita blajar ex. aku pun baru jer nak belajar2 berblog nie. ngeh..ngeh..ngeh..

p/s :::Saper2 yang baik ati kat luar sana tu, promo2 la blog kami nie ex.

2 tapok kaki:

~aSHa~ 5 December 2010 at 16:16  

ehehehe....arini menggunakan otak sebelah kiri byk ye...
takpe lepas ni seimbangkan penggunaan otak..bykkan membaca plak....

SafaRi09 5 December 2010 at 17:07  

asha: sambil2 wat keje, ambik masa baca blog.kira balance doh ork.


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP