Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

29 December 2010

Trip To Kay El..

Salam n slamat petang semer.

Dah 4 hari aku x berblog rupanya. tupun semalam buka kejap jer. x sempat plak nak up N3. hehehe. Masuk jer opis semalam, x leh nak bertenet sangat sebabkan gontong royong sepanjang hari. hari nie pun sambung lagi sampai lah semernya ok. badan penat giler rasa.x saper plak nak urut nanti.

N3 untuk kali nie aku nak tulis pasal percutian aku ke KL. biasa org bercuti g luar negara tapi nak wat cam mana kan. lum sapa seru lagi nak kuar negara. N3 sebelum nie aku ada tulis pasal nak g kenduri kawin saing aku kat rawang kan. so baru nie, 26hb sampai la aku ke sana. kalu ikut plan kami kat sana nak g jejalan ngn moto jer tapi disebabkan moto akak aku x roadtax, terpaksalah guna citra dia. nasib baik la citra dia guna NGV, so selamat la skit kos.hahaha


sebabkan aku x bawak kamera yang sememangya tertinggal kat umh akak aku di batu 3, maka x ada la pic2 yang boleh aku ambik. nie pun pic aku cekedok kat fb dia jer..


epul & ejut

semoga berbahagia ke akhir hayat


So, lepas jer kenduri kat umah kawan aku tu, tetiba plak datang plan gile. Kebetulan umah kenduri nie dekat dengan jalan nak g genting, kami wat keputusan untuk naik terus ke sana. otw tegah mendaki bukit2 ke genting, tetiba plak kete akak aku meragam. boleh plak tetiba temperature naik. gabra gile la. nasib baik lepas tutup air cond temperature turun balik.

Bila dah sapa kat cable car, beli tiket g balik. habis 20 hinggit untuk 2 orang. naik je kat atas, mak aii orang. panjang giler Q. dekat sejam lebih gak la beratur baru leh naik. sampai jer kat atas, kami just pusing2 jer sebab nak g main outdoor pun cam tak berbaloi plak. puas pusing, g makan kat kfc. otw nak turun balik, ramai plak dah org dok beratur nak naik cable car. beratur lagi di situ. rasanya masa dok abis ngn beratur jer dari pusing2 kat genting.

Nanti la plak sambung n3 nie. lagipun idea x dop la plak nak tulis...
daaa


2 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 29 December 2010 at 14:01  

der, serabut perut aku mung wat image nuff terapung tu...susah nak baca entry...

btw patut ar lama dok napok...

SafaRi09 29 December 2010 at 14:14  

CM: ganggu ex. jap g buang balik.hehehe.saja test.iklan x masuk pun.hahaha.


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP