Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

22 December 2010

Epul......Epul.....

Ari nie ada lawatan dari KSU. n3 semalam tu silap taip daa. kalu ikutkan jadual, semer org terlibat la pagi nie. semua kne g kat pusat kraf tapi kene ada gak yg stay kat opis nie. setelah dipertimbangkan, maka aku yang kene stayback kat opis. indahnya rasa. nanti boleh la aku melalak sorang2 kat opis nie.ngeh...ngeh...ngeh

Pejam celik pejam celik, dah ari rabu hari nie. skrg aku rasa masa berlalu cepat sangat. sekarang aku rasa 24 jam tu cam cepat sangat la. kalu kecik2 dulu, nak abiskan 12 jam bukan main lama rasanya.hahaha.tanda2 dah nak kiamat kot.

BTW, jumaat malam nie aku nak berangkat ke KL selama 3 hari. Kalu ikutkan plan aku, aku nak balik kampung jer tapi disebabkan kawan aku nak kawin, aku batalkan plan asal n wat plan ke KL. lama nie x turun. Minggu lepas smpat la aku chat ngn kawan aku nie. Lepas nie, kene kurangkan habi memancing la dia.har...har..har... pepun, aku x sabar nak turun KL nie. Lama x jupe kawan2 lama. tah sempat tak tatau 3 hari nak jupe semer kawan2.hehee

ejut, ko maafkan la epul nie yer.har...har...har

4 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 22 December 2010 at 09:18  

jap...cwm tu stand for apa...che wan mohd ke...::P

kalu ke kl jenguklah ke putrajaya...lalala...

SafaRi09 22 December 2010 at 09:40  

CM: betul la tu. nama sy jer tu.hehehe.
nanti kalu g Pjaya, sy buzz cm. MC'D pun ok jer.hahaha

ciK mOt ©™ 22 December 2010 at 16:20  

bak sini adiah..aku teka ngan betul tu...hahaha...

SafaRi09 22 December 2010 at 22:00  

CM: hadiah ex.boleh dipertimbangkan.hehe


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP