Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

30 November 2010

It Bowling Time!!

Semalam aku join game boling kat Billion Kota Bharu
Game nie semperna pemilihan untuk sukan KPPK di Melaka pada 17-19 Disember nie. Aku saja jer join sebab memang dah lama x main. Ingat last aku main bulan 5 baru nie kot. Tu pun masa aku masih keje ngan FAMA Kelantan.

Game semalam start kul 8.30 malam tapi sebabkan ada yang datang lewat, maka saper2 yang awal tu main dulu la. Satu link 2 orang so bila main cross link 4 orang la jadinyer. kita orang main 4 frame sorang. Sebabkan ramai yang otai2, maka, 4sure la aku nie x akan menang. hahaha. Satu game pun x sapa 150 jatuhan pin. hapeh tol batu 3!!


Mutiara Bowl at Billion
  
 
 Antara Pro2 boling LKTN


Gaya tu cam ada kan? hahaha


So smalam abis jer game, terus aku blah. bukan per, aku kan dok jauh. kan ngatok plak mulut nie. aku tak tunggu pun result dia sebab dah tau x menang punyer. pepun, ok la game smalam n sekarang, ibu jari kau sedikit sakit.

5 tapok kaki:

SafaRi09 30 November 2010 at 09:17  

CM: dok ganu (besut). jauh tu.semangat nak main punyer pasal.hehe

ciK mOt ©™ 30 November 2010 at 09:40  

owhhh besut...rindu ngan bukit keluang...
lama doh dok p sana...hehehe

SafaRi09 30 November 2010 at 10:36  

CM: Sokmo gop g situ.le nie musim ujan x best la. cuti datang la. leh sy belanja.haha


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP