Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

02 November 2010

dElIvErY fRoM nEtHerlaNdS

Semalam lepas aku balik keje, kawan aku call...dia cakap ada barang dari over river+sea sapa. Mula2 tu tertanya gak la pe dia kan.mana la tau kot2 dadah ke aper yg sampai.mau nye kne gantung.(gantung tak bertali tu slalu la jugak). so pas dia cakap ubuntu, so baru aku ingat yang ari tu aku ada isi form online kat ubuntu web page mintak antar cd ubuntu. ingatkan dalam negara jer cd tu.tatau la plak dr over river+sea gitu yg antar. (cam jakun jer rasa) hahaha


yang penting ory

So semalam terus aku try cuba test.semestinya bukan kat lapy aku la kan. dah kawan aku tu nak guna gak ubuntu nie, so install jer la kt lapy dia. N sekarang nie lapy dia ada prob ngn wireless.dah satu keje utk aku cari solution. masuk keje jer tadi, on laptop terus masuk forum cari solution.arap2 dapat la cari....

p/s : best ooo guna ubuntu nie dari windows.hehhe. try baca sini ngan sini

4 tapok kaki:

SafaRi09 2 November 2010 at 11:14  

ubuntu, ipun buntu..heheeh

Azwan Mat Datar 3 November 2010 at 18:50  

senang je..cucuk kat kabel streamyx ke pe ke..klu sya, saya pki kabel P1 wiMax ttu..Pastu click je kat additional driver.Tggu die detect.Activate yg STA..siap..kjap je.Ubuntu mmg LAJU gle ubuntu.Customization xyah citer r..best gle

khairul 4 November 2010 at 03:57  

ubuntu???i pun buntu???mereka buntu x???wakakakaa...laam hilang :)


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP