Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

16 November 2010

Lovely family on Me...love u all..muaaaaach..

Hari nie last keje.sok dah raya so, petang nie baru aku terhegeh hegeh nak balik. x sabar nie nak jupe anak sedara aku yg sorang tu. paling best bila aku sakat dia sapa nangis (aku mmg jahat).bahagia betul rasa.

Pagi nie tgk fon ada msg dari akak aku yang sulong tu. dia cakap x jadi nak tolak mlm tadi. pagi baru gerak. kira ok la tu.agak2, petang nie sapa la tu. smlm pun tel akak aku yang no 2 tu.dia cakap myB dia pun balik tumpang akak aku yg sulong tu. kalu dia pun balik, meriah la skit. just adik aku yang kat grik je la x leh balik. kene stay back plak kata nya.

cakap pasal adik beradik nie, aku just ada 4 orang jer adik beradik. 2 pompuan, dua laki. aku nie anak ketiga la.


kat depan tu mak aku (tudung itam) ngn mak sedara aku


Kakak aku y sulong ngn hubby dia 

 family akak aku yg 2nd


anak sedara aku yg mmg nakal

pepun insyaAllah petang nie aku dapat nyakat anak sedara aku nie.hehehe. x sabar wei.
selamat hari raya semer n slamat berkorban

5 tapok kaki:

~aSHa~ 16 November 2010 at 09:25  

comey n nakal muka anak buah tu dia buat pose gitu...

ni anak kakak yg mana? yg 2nd tu ke? mcm lain..ke sama je?

Afzainizam 16 November 2010 at 13:26  

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

SafaRi09 16 November 2010 at 14:26  

asha: anak akak 2nd. sorg nie jer baru anak buah

nizam: slamat hari raya korban jugok

Afzainizam 16 November 2010 at 19:43  

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Thanks jadi follower kami... kami tertarik ngan entry anda tentang pokok salak tu baru tau yang tu pokok salak... selalunya main makan aje pokok tak pernah nampak lah

E.d.Y 18 November 2010 at 13:21  

selamat hari raya AIDILADHA...:)


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP