Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

22 November 2010

Kancil vs Konkrit

Rehat tadi aku gi bandar jerteh kejap untuk lunch + teman kawan aku antar LO perabut.

Keluar jer dari dari kedai, nampak cam ramai jer manusia kat bank islam. sebab kan aku nie buzy body, g jer la tgk. mana la tau kot2 ada tarian tiang dalam bank tu. leh gak cuci mata kan.

Bila dah dekat tu, rupanyer ada la sekor kete kancil dok cium konkrit bagunan bank. tak la teruk mana pun tapi yang pelik napa bangunan konkrit tu leh merekah plak?? nasib baik la tak masuk dalam bank terus. kalu tak, tatau la per jadinyer

Nasib baik tuan kete tu x der aper2. tgk pun cam budak lagi driver nyer. yang pasti kene saman la ko. kesian


mesti naik nombor nie nanti.hehehe



tengok kat dinding tu.merekah dah. murah benor kot bahan binaan bangunan nie

6 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 22 November 2010 at 15:19  

lor, g jerteh bakpe dok kabo...
ingat nak suh sampaikan salang kat che ngan mok kat kampong alor serdang....hehehe

SafaRi09 22 November 2010 at 15:44  

CM: jauh tu alor serdang. hehehe.

NM02 22 November 2010 at 15:59  

mesti ramai yg dok nak amek no tu, mana tau ada ong..

SafaRi09 22 November 2010 at 16:09  

NM02: tu x leh nak cakap la kan. ari nie ada no ker ex??

Heidi Shafiq 22 November 2010 at 18:04  

nak cpt sgt dpt no giliran dlm bank la tu.. hahaha..

SafaRi09 22 November 2010 at 18:30  

HS: bukan stakat no giliran dapat. saman pun skali tu. kesian..


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP