Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

23 November 2010

Antara Dua @ Dua2 Skali?

Rehat tadi aku balik umah jap. mata nie layu. dapat tido se pong, lega jer rasa.
nak balik opis tadi, sempat lagi aku stop kedai jap. teringin lak nak makan megi.


2 bungkus aku beli

Masuk opis, terus g pantri celur aku punyer megi. dalam dok tunggu megi aku tu layu menyerap air, tetiba plak sorang staff datang dok bawak berbalang tapowel. (berbalang tu aku tipu k) dia bawak bihun sup la plak. memang timing x kene la.


bihun sup yang menanti


Sebabkan megi aku pun dah layu, aku makan jer la. semangkuk besar lak tu.


megi kari yg x beberapa nak kari

Dalam dok makan megi nie, tak tertahan la plak godaan bihun sup tu. so per lagi, bis makan megi, ambik plak bihun sup. waktu aku dok taip nie pun, sambil2 aku makan bihun sup. boleh tahan sedapnyer. pas nie sure aku dah tak larat nak bangun dari kusi aku nie. bertambah la lagi nampaknyer lemak2 tepu kat perut aku nie.

4 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 23 November 2010 at 15:37  

mat...dok elok makan celur gini...
sebab kanji ke plastik hok melekat kat megi tu tak berapa nak ilang lagi...

takut sok, susah usus nak proses...

sekian

SafaRi09 23 November 2010 at 15:48  

CM: nasib la kat sini dapur x ada.kalu tak macam macam ada dalam megi tu. skali skala tak per kan makan celur2 gini.hehehe
pepun thank atas nasihat tu.tatau pun.hehe

idah @mama izzya 23 November 2010 at 16:03  

dua dua sedap..membuatkan idah lapor plk ptg2 ni...

SafaRi09 23 November 2010 at 16:34  

idah: mmg 2 2 sedap.skrg pun dah slamat dalam perut nie


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP