Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

01 January 2011

Kesian Kat Aku Nie...sob...sob...sob...

Salam taun baru semer. amacam azam tahun lepas? tercapai lum? well, aku kalu bab2 azam nie cam x der jer rasanya. x penah pun aku nak berazam2 nie. tatau la naper.. (*.*)

Lupa jer pasal azam,  aku just nak citer pasal yang aku tengah kecewa sgt2 nie. bukan sebab putus cinta ke per, just kecewa pasal maxis center. citernya cam nie...

Khamis baru nie aku balik ke kampung aku kat dungun. balik pun sebab dua perkara. 1st, adik aku ajak balik n satu lagi sebab nak terminate brokben maxis aku nie. sebabkan brokben aku guna skunk atas nama adik aku (nama aku dah bleklis daa), so dan elok la dia balik aku nak ajak dia g terminate ari nie. terminate pun sebab nak apply yang baru. under maxis gak la...

Skunk, aku kene bayar 138/bulan untuk pakej 6GB. Pakej yang ada skrg nie plak just 98 untuk 6GB. besar gak beza tu kan. rugi la bayar mahal2 sebab menda yang sama kan. lagi satu, yg pakej baru nie, modem dia akan jadi hak milik terus. pakej sbelum nie plak just sewa jer modem. rugi lagi di sini kan??

So tadi, berkobar2 la aku g bandar ganun nun sebab nak g senter dia. dah la kat bandar nun jer yg ada.kira dan elok la sebab lepas seatle urusan tu aku nak balik ke besut terus ngn bus walaupun sok cuti lagi. sampai jer sana, g g tengok tutup la plak. kene ke public holiday plak. sakit tul hati rasanya. nak tunggu adik aku balik lain kali tatau bila plak. nak tinggal jer brokben nie dulu kat dia, aku plak nanti terkebil2 x leh bertenet. tension weh!!

4 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 1 January 2011 at 20:23  

weii...kalu mung dok bertenet, aku nak g blog mana lagi...ishhh...

SafaRi09 2 January 2011 at 13:01  

Ala CM nie. dok mengipas la plak.hehehe

~aSHa~ 3 January 2011 at 12:22  

maybe ada hikmah di tahun baru ni..

SafaRi09 3 January 2011 at 14:17  

Asha: harap2 cam tu la walaupun tadi syarikat guaman tel mintak bayar hutan.huhuhu


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP