Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

03 January 2011

Rajin vs Malas

Salam n pagi semer...

Hari nie cerah jer pepagi nie. harap2 tak hujan. baju aku yang jemur 3 ari lepas pun lum kering sangat. dalam umah pun dah banjir sebab air jemuran. yer la kan sebab kat umh aku tu x ada mesin basuh pun. basuh baju pun dok berus2 jer. kesian kan kat aku.

Hari nie masuk keje dengan keadaan yang rajin skit. ingat, jap2 lagi aku nak siapkan maklumat jualan tembakau untuk tahun lepas. harap2 siap la nanti.hehehe

BTW, kalu ikutkan hati, esok nak ambik cuti sebab nak seatle kan brokben aku tu tapi cam risau bos marah lak. kalu ikutkan rule, nak cuti kene apply seminggu lebih awal kan. nak ambik cuti kcemasan, x layak plak.huhuhu. cam ner nie??

Skrang lapo la plak. tadi x sempat nak beli bfast. kat kawasan opis aku nie dah la kedai nasi x banyak. yang ada pun non sedap sangat. cam malas jer aku nak kuar jejauh semata2 nak beli bfast aduh... nak tahan jer cam tak larat plak. nanti kan malas plak aku nak wat keje. x boleh jadi nie. nie plak nak kene update borang D lagi. banyak lak tu.hmmm. terbantut plak keje ak nak update jualan tembakau. mula la nie mood malas datang balik.hahaha

5 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 3 January 2011 at 09:33  

der...eh aku kalu nak cuti sok baru apply rini...takpun aku cuti jek, sok2 baru apply semula...hahaha

SafaRi09 3 January 2011 at 10:17  

cm: sy nie staf berdadykasi..takut tau nak langgr paturan nie.hehehe

~aSHa~ 3 January 2011 at 12:07  

ha anta je kain yg lembab2 tu ke dobi tu keringan....ehehehehehhe

SafaRi09 3 January 2011 at 14:16  

Asha: pitih tu akak. hahaha

ciK mOt ©™ 3 January 2011 at 14:52  

der...ada der...ce cek kat blog aku...TAH 1...HAHAHA...baru updated ke mung...


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP