Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

12 January 2011

Plan...Plan...Plan

Tadi petang ada staf bawak siput sedut ke opis. terus terlintas dalam pala nak g cari pas balik keje. pe lagi, terus msg kawan ajak join skali. yer la kan, dari ari tu lagi plan nak g cari siput sedut nie. ada jugak rtvt riadah petang2 kan. dah la skunk banjir dah surut. mesti banyak siput2 sedut dok bersenang senang nie (maner datang punyer fakta daa).

Tapi malang tak berbau..sedih nie. skali kawan msg cakap org baru jer tabur benih padi. aisey men!! nie yang jadi lemah jer nie. dah x dapat nak merasa siput sedut. teringat plak 1st time makan ari tu. nikmat wei...

So, sebabkan x dapat nak g mencari siput sedut, dok umah jer la sambil bertenet. tadi pun baru jer install firefox version 4. minefield namanyer. cam biasa jer ngn yang dulu. n tadi jugak sajer dok gatal2 install add-ons kat firefox lama. tetiba plak bila buka google web page, kuar tulisan per tah. nak cakap thai, rasanya bukan. india pun bukan tapi tulisan dier cam cacing kepanasan gak. jangan ada warganegara yang marah dah la yer....
 
 

tulisan per kah ini???


Nak tukar balik tulisan tu cam malas nak cari plak cam ner. lagipun buka page lain x masalah so, hold la dulu. payah2 x yah guna terus jer.hahahaha

Malam nie plan tido kat umah sendiri la plak. dah lama sgt dah x tido kat umh sndiri nie. kan ada plak yang dok tlg tido kat umah nie memalah. bahaya tuh. bila dah tido umh sendiri nie maka terpaksalah fikir nak makan per malam nie. nak makan nasi ker or kfc jer ex? kalau la ada mc'd kat jerteh nie....huhuhu

10 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 12 January 2011 at 19:00  

mekdi ada...kat sebelah umah tok che aku tu...umur dia dah tua dah...hahaha

CWM Safari 12 January 2011 at 19:11  

CM: ayo yo yo..mekdi tu sure x leh makang kan.hahaha. dah tukar plan plak nie. x jadi plak tido kat umah diri. ada antu...hehehehe

ciK mOt ©™ 12 January 2011 at 19:37  

penakut ar mung ni der...hehehe

CWM Safari 12 January 2011 at 20:03  

CM: skali skala tak per.hahaha

ArELeEz 13 January 2011 at 11:02  

uiks! tulisan jerman + syria kot! he3..

CWM Safari 13 January 2011 at 11:51  

ArELeEz: tu la pasal. poning kepala tgk!!

firahadifa 15 January 2011 at 19:30  

tahniah menag giveaway..

ciK mOt ©™ 15 January 2011 at 20:55  

der...tahniah...mung menang lagi...
tak sesia aku suh mung join ritu...

nengok sini..

Pemenang Croydon Baby Boy

CWM Safari 15 January 2011 at 21:26  

firahadifa: terkezut jer.heheh.tq tq

CWM Safari 15 January 2011 at 21:27  

CM: tu la. x sia2 masuk tu. hehehe.btw, dok tg adiah cm x sampai2 lagi nie. esok la tel pos.


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP