Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

19 January 2011

Pic Pic Menarik Di Pagi Hari

Salam n slamat pagi semer...

Menda yang aku nak post nie mesti dah ramai tengok tapi saja jer nak letak. bukan per kan, kot2 la ada mereka2 yang berkait baca blog nie. leh la jadi pengajaran skit. arap2 la ati meka2 tu tak kering.

Pic2 nie aku dapat melalui e mail staf opis aku nie. menda dah lama just baru tegerak hati nak wat n3. lagipun skun kepala dok blur jer sebab keje2 yang bertambung nie. adeii..











malas la plak aku nak edit2 gambar nie semer. layan jer la kalu nak layan ex. ada yang dok makan ker? agak2 selera makin tambah ker or biasa2 jer??

9 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 19 January 2011 at 08:56  

ni dia nak curi kabel ke...sia2 jek dia mati

ciK mOt ©™ 19 January 2011 at 08:57  

der, jom ar join syoknya blogging

CWM Safari 19 January 2011 at 09:00  

CM: pencuri kabel la nie.padan muka. jap lagi join

NM02 19 January 2011 at 09:30  

dapat gak dalam email. adoi... seksanya mati camni. sila jgn tiru ye..

IrRuAn 19 January 2011 at 09:32  

pok cik takut tgk gbr ni...letak la y lgi ganas ker..hmmmm

CWM Safari 19 January 2011 at 10:44  

NM02: dia org nie jenis x mikir la kan. ngeri jer

CWM Safari 19 January 2011 at 10:44  

Irruan: nak ngeri lagi ex. jap2 lagi ada kot.hahah

Syed Fairus 25 January 2011 at 11:13  

Berapalah sangat duit yg dapat dgn jual kabel tu? Dosa mencuri adalah. siap dgn bonus lagi...

CWM Safari 25 January 2011 at 11:33  

syed: kabel tu berat so masyuk gak tu. tapi cam nie la jdnyer silap langkah. duit x berkat lasg n mnyusahkan org ramai


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP