Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

12 January 2011

Lelama Pekok Gak La aku

N3 kali nie aku nak kongsi skit pasal tabiat aku nie. memang kalu diamalkan, lelama akan jadi syok jer. hahaha

K, korang suka dengar lagu tak. tak kisah la lagu per2 asalkan memang korang minat kan. kalu suka dengar ngaji tu lagi baik kan. tebiat aku nie kalu dengar lagu (terutama lagu2 dalam lapy aku nie la) mesti nak guna headphone (HP). tatau napa aku memang x suka dengar lagu selow2. mesti nak kene dengar kuat2, bak kata org besut nie, nk dengar derah gitu.hehehe 


 ade masam DJ dop?


Skunk nie pun, tetiap hari aku dok usung HP yang disponsor (pinjam wat rete diri)  oleh tempat keje kawan aku si irruan. memang power la bunyi dier. biasa aku memang pasang sampai max dier punyer volume. kira time dengar tu, memang x dengar la kalu org panggil ker aper.baru masyuk kan.

Biasa bila kat opis time aku x ada per nak buat, memang aku dengar lagu jer sambil2 bertenet. lagi best kalu bos tak ada (bos ada pun aku belasah jer pakai). setaf2 opis nie pun kekadang dok pinjam sebab ada sebiji dua pc kat opis nie x ada speker. kekadang dia org nie dok melayan youtube kan. kalu x der sound maner nak best kang??

Back to the future, eh silap, setory, (byk betul koma kan) nak guna HP nie sure kene cocoh kat lubang dier kan. masalah kat lapy aku nie, lubang dier tu cam ciban jer skit.kalu jolok masuk abis, mesti HP x jadi. bukan masalah HP just lubang kebel nie cam prob jer. nie pun kalu guna HP, aku kene masuk separuh jer batang kebel dier pastu nak kene bagi tegang kebel dier. baru la ok nak guna HP. panjang la plak Xplain aku nie padahal x berkait pun ngn tajuk. hahahaha

Last, rasa2 nyer la kan, kalu hari2 aku dok dengar cam nie pekak dop tlinger aku nie. dah la tlinga kanan aku cam prob dah. mintak2 la jauh simpang malaikat 44 (",)(^.~)

4 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 12 January 2011 at 14:21  

aku kan, paling dok suka dengor2 lagu gini...memekak jek...

CWM Safari 12 January 2011 at 14:32  

yak!! CM, memekak nie yg jadi pekak. hehehe

IrRuAn 12 January 2011 at 16:50  

x baik amalkn...nati..
pikir2 la ex..

CWM Safari 12 January 2011 at 17:42  

wan: biasa la nie. hehehe


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP