Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

03 January 2011

Hati2 Time Drive

Salam petang semer...

Kat sini nak tya skit korang yang bawak keter kat luar nun. penah tak terjadi kat korang dimana korang luapa nak tutup pintu keter rapat2? benarnya menda nie x penah la jadi kat aku, stakat lupa nak tutup lampu kat dalam kete tu biasa la.

Cam time aku otw nak g bandar ganun baru nie, pasan la kete yang dok kat depan aku nie pintu dia x rapat. kira leh nampak la kejap terbuka, kejap tertutup. nasib baik x terbuka luas terus. nasib baik la last2 dia tu pasan n terus tutup terus pintu dia. kalu tak, tatau la per jadi kalu layan lek kan.

 nie la kete tu..

Dulu time aku dok kl penah gak nampak kejadian pintu terbuka tetiba. time tu aku otw nak g N9 sebab ada funtion 7E. kita orang breti menunggu kete group2 lain kat petronas usj b4 masuk higway. boleh lak tetiba akak tu lepas isi minyak, otw nak kuar ke jalan besar, pintu ketenya terbuka seluas luasnya. nasib baik la x sekali ngn dia terkeluar. so bila dah nampak tu, bantai gelak jer la kan. best jer kan gelakkan org. hahahaha... harap2 x ada la blaku kat korang yer

8 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 3 January 2011 at 15:01  

bahaya ni...kalu ada anak kecik goner...ishhh....dok dapat pikir ngan waras doh

NM02 3 January 2011 at 15:15  

pernah sekali masa mula2 tau bawak kete, tgh syok buat uten, tiba2 pintu terbukak... ayoo... dammmnn..
tutup tak rapat rupanya..

SafaRi09 3 January 2011 at 15:24  

CM : ada anak kecik lagi bahya tu. malng tak berbau.huhuhu

SafaRi09 3 January 2011 at 15:24  

NM02: ayo yo... mau pucat muka kalu lagu tu.hehehe

munna 3 January 2011 at 19:07  

selalu gak terserempak... selalunya pakcik2 selalu lupa tutup pintu bonet kereta diaorg

ciK mOt ©™ 4 January 2011 at 20:40  

der...result cabutan bertuah dah diumumkan...mung nengok cepat...lambat mung dok dapat ar...hehehe

SafaRi09 5 January 2011 at 08:01  

munna:kalu pakcik makcik memang slalu cam tu kan.hehehe

SafaRi09 5 January 2011 at 08:01  

CM: dah email dah detail


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP