Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

11 January 2011

Citer2 Lamer

Tadi tengah best godek2 pic dalam lapy aku nie, tetiba plak terjumpa pic lelama dulu. kenangan yang x kan ada dah. waktu dulu2 seingat aku, aku nie memang nakal sangat2. aku selalu jer buli adik aku sampai la mak aku mengamuk sakan. setakat kene rotan tu biasa dah. penah sekali tu aku ingat lepas aku pukul adik aku, mak aku terus ambil batang penyapu n terus pukul kat kaki aku. akibatnya batang penyapu tu patah. sakit jangan cakap la kan. malam tu aku tertido dalam tangisan. tapi aku x salahkan mak aku pun. dah memang aku nakal. terima jer la.


Tapi biasa la kan, dalam nakal2 aku time kecik dulu, skunk nie aku jadi budak baik.hahaha (masuk bakul angkat sdiri plak). time aku kecik dulu, keluarga aku bukan senang mana pun. tapi x ada la sampai kais pagi makan pagi. Ayah aku meninggal time aku umur 4 tahun. sejak dari tu, mak aku la yang bertukus lumus dalam dok besarka aku 4 beradik. lepas bapak aku meninggal, mak aku x penah kawin dah walaupun ramai yang nak memperisterikan dia. dulu bila aku dengar ada oran nak ke mak aku, sure aku mengamuk. tatau la napa aku x nak bapak tiri. x best ker ada bapak tiri ex?? hehehe

Dah nak masuk citer sedih la plak aku nie. x best arr. lain kali jer la citer.hahaha. pepun layan jer la pic2 nie.


satu2nya pic arwah abah aku



 bersama mak aku (baju ijau) n family mak su aku



 aku+adik aku+2 org sepupu


aku+adik aku+3 org sepupu
 


 adik aku+along+angah



yang dok jauh sorg2 tu sepupu aku

6 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 11 January 2011 at 08:40  

hehehe....kawin ar cepat der...tetiba jek...takde kena mengena kan...

samalah kita, haku pun anak yatim gok...alfatihah tuk arwah ayah...

IrRuAn 11 January 2011 at 08:41  

kisah lalu..nakal ker dlu?
skng pun nakal gak kn 3x..

CWM Safari 11 January 2011 at 09:19  

CM: best ker kawen nie?? hahahaha
solan mengong kan. gelak lagik.hahahaha

CWM Safari 11 January 2011 at 09:19  

irruan: skunk ex? baik la dah. lelaki mlayu 200 terakhir nie. hahaha

NM02 11 January 2011 at 09:58  

cantek kaca mata itam tu. aucchhh

CWM Safari 11 January 2011 at 10:41  

NM02: tah mane along beli tatau.hehehe


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP