Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

05 January 2011

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"...

Aku dapat tag dari CM pasal GA dari Edy..

Saper2 berminat boleh jer join. x payah maner pun. adiah pun lumayam nie.hehehe

Meh kita tengok syarat2 dier..

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
~udah kat atas tu ngn kat bawah nie~


2. Jadi follower blog ini...
~dah lama pong~

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
~siap nie aku bagi tau dia orang~
~saing aku Ewan~
&
 
 
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
~akan menyunsur sekejap lagik~
Senang jer kan nak buat.hehehe. pe lagi, join jer!!

12 tapok kaki:

cik dah ganu kiter 5 January 2011 at 13:20  

hah kena tag ke?ayo..ayo..tq..tp arini x larat jer nak join..penat ngemas fail lor...

E.d.Y 5 January 2011 at 13:23  

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

SafaRi09 5 January 2011 at 13:27  

Cik dah: ada masa lagi tu. sempat nyer nanti2.hehehe

SafaRi09 5 January 2011 at 13:28  

Edy: tq very much, ubi kayu 4 samah.. hehe

NM02 5 January 2011 at 13:58  

gud luck moga menang lagik *_"

SafaRi09 5 January 2011 at 14:01  

NM02: tq2.. join la skiali ex

ciK mOt ©™ 5 January 2011 at 20:51  

hehehe...mahal la ubi kayu mung der....4 samah bersamaah dengan rm2tuuu...huh...

pepun mekasih der coz mung layang gok tag haku ni....aku doakan mung menang, baru ar mung leh wangi2...hehehe

SafaRi09 6 January 2011 at 08:24  

CM: time ujan2 nie mahal skit ubi kayu. stok x banyok.hahaha

No hal la cm. paling x ada n3 yg blh di up kan.kalu ada rezeki leh la sembur sebadan nanti.kira dok jauh org bau wangi doh.hehehe

Afzainizam 10 January 2011 at 02:10  

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Diucapkan good luck ....GiveAway Edy... Awak busuk....aku nak joint gak lahh....Tapi busuk -busuk lelaki ade gak wanita yang minat betul tak gitu....


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP