Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

06 January 2011

Faberet Game Dalam Facesebok!!

Salam semer..

Hari nie aku nak share rtvt aku bila masa aku keboringan yang teramat sangat. biasanya bila mana aku betul2 kelapangan dengan ketiadaan keje. sebenarnya kebanyakan waktu bekerja aku la. tapi bila dah ada keje tu, memang tak menangtangan la plak di buatnyer. huhuhuhu

Sure punyer semer orang ada facesebok kan. skrg nie bebudak skoll rendah pun dah main fb nie. kat dalam tu memang banyak game kan sampai kalu nak list kan memang buang masa jer.hahahaha

Game yang aku slalu dok main dalam fb nie ialah : jeng...jeng...jeng...
!
!
!
!
!
v

Napa aku suka main game nie?? sebabnya game nie membuatkan aku kene peka dengan huruf2 yang ada kat dalam tu. nak mencari satu perkataan tu kekadang ambik masa yang lama tau.

Skunk nie pun, point tertinggi aku just 18040. kira rendah lagi tu berbanding ngan yang lain. paling tinggi mata yang org dapat setakat nie 34175. tatau la cam mana mata dia tu ex. nak dapat mata sebanyak tu, sure kene cari smer perkataan dalam masa kurang dari seminit kot.

Eh, ker ada cara nak tipu untuk dapatkan mata sebanyak tu ex? kalu ada sape2 yang tau, buat la. pastu bagi bukti.hehehe

Per kata korang cuba try test buat game nie. aku kadang2 dah berpinar mata dok ngadap game nie. leh naik pening ooo. kalu nak main nie, baik guna pc la dari lappy sebab kalu pc (skrin besor la) lagi nampak huruf2 dier.hehehe

 p/s: agak2 leh buat jadi azam tahun baru nie untuk pecahkan rekod tertinggi kan? hahahaha

2 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 6 January 2011 at 09:03  

kat facebook, aku main farmville jek...:p tapi kat umah la...skang tak aktif sangat ngan fb ni...

SafaRi09 6 January 2011 at 09:13  

Cute Molek: game lain cam tak reti jer nak main. hari2 ada invit untuk game2 nie. x layan jer pun.hahaha


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP