Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

05 January 2011

Sehari D KT

Salam n slamat pagi semer..

Semalam aku cuti so memang tak sempat nak BW pun. sampai umah pun dah lepas magrib. buka tenet puk kejap sebab nak test brokben yang baru nie.

Like aku bagi tau kat N3 b4 nie, so semalam gigih jer aku ngan kawan aku bertolak ke Kuala Ganu awal2 pagi sebab tak nak adik aku menunggu. sampai kat area air port, sempat la aku bfast dulu kat gerai nasi kerabu. leh tahan la rasa nasi dia. memang patut pun orang ramai makan situ.

Siap jer bf, terus gerak ke bandar. bertembung ngan adik aku kat trafik light. roger ke adik aku jap, pastu terus cari parking. time opis hour parking memang tak ada kosong pun kat area maxis tu. dok pusing2 n akhirnya dapat park kat area masjid bdekatan stesen bus. jenuh wei nak berjalan balik ke maxis center.

Bila kat maxis center plak, org tak ramai.masuk jer terus no aku dpanggil. time nie ke tesionan bermula. 1st, bajet nak terminate akaun lama just dalam 60 hinggit jer. rupanya 3++. bapak ar jauh lain dari jangkaan aku. jangan di tya napa jadi cam tu sebab x reti aku nok oyat.hahahaha

Seatle kat maxis, terus jer gerak g Astaka. x der plan pun benarnya. sebabkan ada kes skit maka sampai la aku kat sana. kat sini ketesionan kedua berlaku plak. juga jangan di tya kenapa.hahaha. sebabkan ketensionan nie, maka dengan gigihnya kaki aku terus melangkah tampa hala tuju. tiada destinasi tepat untuk aku g. aku terus berjalan sampai la ke Mydin yang besor nun. sapa2 org ganu, 4 sure tau jauh mana aku menapak kan. dari Astaka kat  memang keje gila tu...tapak kaki aku cam pecah jer sebab jalan jejauh. dah la matahari dok atas pala...

Dah la aku melalut. nanti2 lak aku post n3 lain. hahaha

6 tapok kaki:

cik dah ganu kiter 5 January 2011 at 10:26  

dok jupe pun mareng..kiter ada bandor gok pagi mareng..

hok aner se..mydin mall ke mydin kat pasar payang tu..kalu mall..giler jauh jalan kaki dr astaka..mau kendur lutut..mydin mall tu kan kat hiliran

ciK mOt ©™ 5 January 2011 at 10:40  

hehehe...der, mung buang tebiat ke apa der...hahaha

SafaRi09 5 January 2011 at 11:26  

cid dah: nok jupe ganer. orang dok berglewat jer.hehehe. mydin hok besor tu la cik dah. bapok jauh giler jalan,hahaha

SafaRi09 5 January 2011 at 11:27  

cm: dan tension jadi gi tu arr. doh naik sehh tu.hehehe

SafaRi09 5 January 2011 at 12:10  

CM: bereh. akan menyusul sekejap nanti


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP