Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

05 January 2011

Aku Menang GA Daa

Salam...

K, nie 2nd n3 aku...


No 88. Baek Punyer!!
TQ very much RANDOM.ORG
TQ very much CM

Semalam bila buka jap blog aku nie, dapat komen dari cm cakap senarai pemenang GA blog dia dah kuar.. aku apa lagi. terus jer terjah masuk tengok blog CM. x sangka aku menang GA nie.
HAHAHAHAHEHEHEHE (gelak setan)

Semalam laju jer buka gmail aku, terus mail ke cm detail2 yang dikehendaki (dapat kan cm???). 1st time menang GA nie. x sia2 aku menapak jauh2 tengah hari semalam.

Pas nie nak join lagi la GA. banyak la plak aku tengok blogger wat GA bagai nie. jangan lepaskan peluang. mana la tau kot2 rezeki aku ada lagi. hehehe

6 tapok kaki:

ciK mOt ©™ 5 January 2011 at 12:11  

hehehe dapat...dah pos nanti haku bitau...weee....nok adiah model aircraft kan???

~aSHa~ 5 January 2011 at 13:02  

wah jeles ahkak...uahauuahauaha...

tahniah

SafaRi09 5 January 2011 at 13:26  

~asha~: nanti2 ada rezeki akak plak. dont wory.hhehehe

ciK mOt ©™ 5 January 2011 at 20:53  

dok aci ar gini...haku ngan asha sebaya...sekelas, seuitm, se kos, se apa lagi ek....tido sebantal dulu...tapi doh bakpe mung dok panggil haku akak der...arghhhh....

aku majuk...aku tua doh ni...

SafaRi09 6 January 2011 at 08:26  

CM: jangan la majuk. nama cm lagi ok. "cute molek". memang betul pun kan? hehehe


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP