Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

26 January 2011

Melayari Website Yang DiBlock!!

Salam n slamat pagi semer. nie baru jer pas makan nasi dagang ngn chat kat SyoknyerBlogging. time untuk hupdate belog plak. skunk nie cam x idea lansung untuk aku menulis. tatau la napa yang bluer jer. hapeh arr

K, balik ker tajuk aku, semalam cam rajin jer aku nak cari jalan untuk melayari website yang aku x leh masuk dengan brukben maxis aku nie. so terjumpa la web nie dengan bantuan cik google. bila aku cuba try test, walawei... dapat masuk plak web2 yg sebelum nie aku x leh masuk. mesti ada yang fikir web yg mengarut ngarut nie. x baik tau...hehehehe


http://unblockwebs.net/

&


http://unblockanything.com/
 
Tapi yang tak best plak, kalu korang gune tenet opis, mesti blog nie korang x leh masuk gak (kalu yang dapat tu, kira ok la). semalam pun aku dah suruh AG try buat kat opis dier tapi memang kne blok jugak la. nie pun tengah dok usha cara2 lain gak. tapi kalu ader sesapa yang dah tau tu, kongsi2 la yer.

8 tapok kaki:

CWM Safari 26 January 2011 at 09:48  

CM: blog tu blog mana? yg kene blok tu ex. blog isu2 terkini n sensasi jer. hehehe

*Miss Geli^ 26 January 2011 at 10:01  

haiya..aku tak bleh la jugak...carikan yang lain punya

CWM Safari 26 January 2011 at 10:03  

AG: tengah mencari dan tercari2 nie. hehehe

daisy 26 January 2011 at 16:31  

nanti dah jumpa bagitau saya ye.hik..hik..

CWM Safari 27 January 2011 at 07:58  

E.D.Y: thank edy. terus google nie


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP