Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

20 August 2011

Raya @ KL...Best Ker?

Salam semua..
Tadi pagi lepas sahur dapat call (Mak aku benarnya) dari akak aku yg 2nd tu cakap dia masuk hospital. Well, skrg nie dia just tunggu masa untuk menyambut kelahiran anak dia yg 2nd. Kalu ikutkan tarikh, 22hb nie tapi sbb dah ada pendarahan, so kne la g pital kan. Aku pun benarnya x sabar nak sambut anak sedara baru nie. Kalu ikutkan, baby yg 2nd nie pun perempuan. X kisah la jantina tu asalkan kedua2 nya selamat. Amin...


So, balik pada tajuk N3 nie, sebabkan akak aku nie dijangka beranak b4 raya, so raya nie memang dok KL sana nun jer la. So, bincang2 ngn adik n mak aku, rasanya dalam raya ke 3 kot kita orang nak g naik KL. Rasanya raya ke 3 orang masih x ramai lagi kot. Jalan mesti x jem. dah macam KL AKU YANG PUNYER plak.hahahaha

p/s: Ada tak sapa2 yg raya kat KL tahun nie. Jom belanja aku kuih raya nak??

6 tapok kaki:

ArELeEz 20 August 2011 at 14:29  

owh.. xdapek la nak belanja kuih raye sbb leez balik kampung.. la3.. he3..

SUCI KUDUS 20 August 2011 at 15:33  

raya kt kl best kalau nak g shopping.. lengang.. *matilaa... sape nak shopping time hari raya?*

CWM Safari 20 August 2011 at 22:31  

@SK, nak shopping tapi kering la raya2 nie.hahaha

CWM Safari 20 August 2011 at 22:35  

@Areleez, post pun boleh gak.hehehe

Misyahzniirf Alid 22 August 2011 at 11:18  

tahniah bakal dapat anak saudara baru ....

CWM Safari 22 August 2011 at 11:36  

MA: x sapa 3 jam tulis N3 nie, terus akak beranak. syukur sgt2..


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP