Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

23 February 2011

Temuduga Semalam

Salam n slamat pagi semer..

Semalam gigih jer aku ke ibu pejabat untuk temuduga. sebelum tu bukan main doh hafal angka. takutnya di tanya nanti. sampai kat ibu jabat pun dalam kul 8. dah sign kedatangan semer, tunggu la untuk ditemuduga..

Bila dah start temuduga, terus jer nama aku naik jadi org pertama. gabra giler.  last2 plak x jadi sebab nama akan dipanggil ikut senarai nama yang disediakan. bila tengok list, mak ai. nombor 50+++.

Tunggu punya tunggu, ambik ko...4.30 baru kene turn aku. terima jer la kan. bila masuk jer terus ditanya kerja mana. lepas cakap jer, terus kene sound. awak x malu ker datang temuduga? tu dia, solan membunuh. sebabnya kes lawatan KSU bebaru nie. dah tu plak, dok tanya pasal kisah ayam mengeram jer. aku main belasah jer la jawab sampai kan dia cakap aku nie banyak cakap plak. statment yg buat aku kaku kejap.

Pepun keputusan dia orang, aku ok jer. lagipun sekarang bukan aku x keje lagi kan. berserah jer la.

p/s: niat hati nak ambik pic tapi apakan daya telefon kehabisan bateri plak. hapeh tol!!

5 tapok kaki:

admin@thebloggersquare.com 23 February 2011 at 13:26  

Hehe..Konfius gak mecarik katna nak komen ni...Rupanya Kat Tapok Kaki.. Pape pun Semoga Berjaya Brader :D .Tawakal Lepas Berusaha.

CWM Safari 23 February 2011 at 13:38  

admin: payah ex nak cari. hehehe. pepun thank ex

CWM Safari 23 February 2011 at 13:38  

NM02: harap2 ada rezeki. yer dop?

Awan Biru 23 February 2011 at 15:30  

Alahai, payahnya. Dah nasib. Harap-harap berjaya ya.


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP