Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

16 February 2011

Dah Hampir Limit Dah Nie

Sejak aku tukar plan maxisBB nie, aku rasa cam cepat plak usage dia jalan. rasanya penggunaan aku cam dulu jer. mana ada aku dok melayan lagu2 n citer2 semer dalam tenet. tgk dia punyer balance usage aku pun cam tak sampai 6Gb monthly dia.
Hari nie baru jer 16 hb. nak tunggu 28 hb bukan main lama lagi nie. aku rasa sempat habis dulu usage aku nie. nanti dah lembap lagi la bosan nak bertenet. x leh jadik nie. nak guna tenet opis, cam malas la plak. kan tak pasal2 hq tau. naik plak nama aku. per yer plan brokben yang unlimited (ader lagi ker) tapi murah ex??
Baru nie terjupa menda alah nie. cara nak lajukan broadband yang dah abis limit kat SINI. tapi x penah cuba la plak jadi ker tak. kalu jadi, pas2 nie tak payah la risau pasal usage lagi. pastu sure aku ambik yang paling murah terus. jimat...jimat...

Tapi kan, ada tenet pun cam bosan jer. tatau nak buat per tah. hari2 wat menda yang sama jer. bohsan la.nie pun dah tatau nak buat per. time opis pun lama lagik nie. aduh laa..

2 tapok kaki:

Awan Biru 18 February 2011 at 08:44  

Samalah situasi saya. Kelmarin dah dapat sms pemberitahuan dah nak limit walhal dulu tak pernah pulak aku dapat.

Hari-hari buat benda sama-pergi forum,update blog,cari idea, macam tu sajalah dari awal bulan hingga hujung bulan.

CWM Safari 18 February 2011 at 19:01  

awan biru; makin teruk jer kan. something nie.hahaha


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP