Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

15 March 2011

M.U.B. dari CM

MUB a.k.a Malas Update Blog. 
Istilah yang aku cekedot dari blog Cik Mot. sebenarnya penyakit nie memang dah lama ada dalam diri aku n melibat kan kemalasan dalam segala benda yang aku lalui hari2. aku tak tau la cam mana nak atasi masalah nie sebab sememangnya aku malas nak cari jalan untuk atasi. sedikit bebelit aku rasa ayat nie.
Aku kadang2 tertanya gak la cam mana semua blogger yang ada nie punyai banyak idea untuk buat n3. atau pun kebanyakanya ada jiwa (jiwa ker??) menulis kot. kekadang tu ada je idea nak aku menulis tapi kan isea tu selalu datang time aku x duduk depan lapy. bila jer aku mengadap lapy nie, terus jer idea2 aku tadi lari tah ke mana. pelik jer aku rasa. hahaha

Kekadang tu aku just menulis sekerap jer n3 n akhirnya jadi draf cam tu jer. bila dah lelama tu, delete jer la sebab dah malas nak update n3 tu. cam sekarang nie, untuk siapkan n3 nie bukan main aku dok fikir2, per yang aku nak tulis. rasa cam malas jer upkan n3 tapi kan lelama tak terupdate plak blog aku nie.  (update pun x sapa nak baca gak!!) 

Pepun selamat bekerja semer... salam

2 tapok kaki:

cikmOt 15 March 2011 at 11:21  

hahaha...aku syak mung kena sampuk ni der...

CWM Safari 15 March 2011 at 12:42  

agoknyer la CM. dah la skrg selera makan makin tambah. sah2 ada yg menumpang nie.


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP