Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

28 October 2010

sEjaRaH TeRciPTa

Petang tadi tetiba jer aku jadi rajin nok masok untuk diri aku diri (utk baby cat tu lain la). mmg doh lama betul aku x masok, ada la dalam 5 bulan kot.biasa2, aku makan umh family saing aku jer. just dalam 2 3 ari nie jer terpaksa cari/buat makan diri...sedih jer

Td aku jast masok telor goreng kicap ngn sayur kobis goreng jer. untuk ulam plak, petai jeruk.peh..mmg sedap gila makan petai jeruk pastu cicah budu+lada. mmg berselera. minum plak teh panas. takap leleh aku dibuatnya.


Petai nie mak aku buat.dah lama dah tp x abis2 lagi.almaklum la, jarang makan kat umah. and now, aku nak melayan citer RED (kat panggung tgh tayang). mmg best la citer nie. nie kali kedua la aku layan. citer nie aku ambik ngn member opis aku.biasa la kan, kat tenet kuar dulu dari panggung msia nie.   nasib baik x panggung yg dekat2 ngn tpt aku nie.kalu x sure aku g tgk kat pggung plak. pepun aku nak layan citer dulu....  tataa...          

4 tapok kaki:

NM02 30 October 2010 at 01:31  

hi, salam kenal. terima kasih sudi follow blog kawe. kawe akan masukkan blog demo dlm senarai blog list kawe. sudi2 la singgah blog kawe lagi dan tinggalkan komen ye. makaceh...

SafaRi09 30 October 2010 at 01:39  

salam kenal. timer kasih..

~aSHa~ 30 October 2010 at 10:57  

salam ziarah...

sesekali masak syok kan...tambah kalo ada makanan pelazat spt petai tu....

sy suka tempoyak, petai, budu..perghhh makan dgn nasi bodo2 pun laju je

SafaRi09 30 October 2010 at 18:41  

asha; mmg pun. sy kalu makan, budu mesti ada.selara pun btambah.hehe


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP