Segala hak cipta adalah terpelihara. Powered by Blogger.

24 October 2010

mY faVoRitE bLoG

Assalamualaikum

Sejak 2 menjak
nie, aku rasa cam nak berblog la plk. b4 pun penah wat tapi hangat2 tahi ayam jer. kali nie tah la cam mana tp akan ku cuba untuk menulis walapun tah per2. kira ok la kan. so kali nie aku nak postkan beberapa blog yang aku follow hari2. (sila klik kat nama utk ker blog dia org k)

cik geli..

Bagi aku kan, blog nie mmg best. kelakar jer aku baca n3 dia nie. kadang2 aku komen gak n kekadang aku just baca jer.



eqbal...
Blog nie plak, mmg simple giler tp padat. gambar2 dia mmg cantek..




kak senduk...
blog nie mmg jarang update tp sekali update mmg x tahan nk gelak. cerita dia mmg menyenakkan perut la.





hamzah...
blog nie ringkas n jujur sgt2. kira best la aku baca.
selalu gak update so ada jer la citer baru kan.







edy..
blog nie pun aku slalu buka n baca. aku suka pic2 yang ada dalam blog nie. lagi satu dia nie mmg pandai dalam bab2 masuk contest. kira leh gak la blajar kan.hehe



blog2 yang lain tu ada la lagi tapi aku malas jer nak post sini. nie just blog2 yg slalu aku follow jer. List blog2 nie pun aku letak bookmark kat mozilla aku. bukan per, mudah nak bukak jer. tekan n tggu jer.

2 tapok kaki:

E.d.Y 28 October 2010 at 09:09  

thanks sudi baca my blog

Thanks sudi follow my blog...

jangan lupa join contest MORTAR BOARD...yg dah convo boleh upload gambar convo, yang belum convo boleh buat ucapan convo...kurang dari 4 hari je lg...hadiah rayban menanti anda...

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

SafaRi09 28 October 2010 at 10:48  

any time edy..skrg x sempat la nak join lagi contest tu.bz ngn laptop skrg.next time k.


ShoutMix chat widget

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP